Çözümlerimiz

Şimdi Keşfedin

Yealink Zoom Çözümleri

Yealink, Zoom Phone ve Zoom Rooms çözümleri alanında Zoom’un ilk ortaklarından biridir. Yealink, Zoom uyumlu ürünleriyle herkese basit ve kullanımı kolay donanım aynı zamanda kolay bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Bu sebeple Yealink, her kullanıcı senaryosunu düşünerek Zoom sertifikalı video ve telefon çözümleri geliştirmektedir.

Yealink, Zoom kullanıcılarının iletişimden keyif ve verim alabilmesi için gelişmiş ürün çeşitliliği sunar. Zoom için video konferans telefonları, IP masa telefonları, Dect telefonları çeşitliliğinin yanı sıra her toplantı veya çağrının gerçek bir Zoom deneyimi olmasını sağlamak için Zoom Rooms ve Zoom Phone uyumlu kulaklıklar içerir.

Yealink, HD ses kalitesine sahip donanımlar ile kullanıcılara harika bir ses deneyimi sunar. Gürültü engelleme (Noise Cancelling), uzun mesafeli ses algılama teknolojisine sahip kablolu ve kablosuz mikrofon çözümü ile iletişim deneyimini en üst seviyede sağlar. HD optik kameraları ile birinci sınıf bir video deneyimi sağlar. Yüksek kaliteli ses ve görüntü deneyimi sayesinde diğer kullanıcılarla yüz yüze canlı toplantı hissi yaşatır.

Yealink çözümleri, Zoom için tak çalıştır (plug and play) özelliği ile tasarlanmıştır. Zoom zero-touch provising ve yealink device management platform ile hızlı kurulum ve kolay cihaz yönetimiyle karmaşık kablo sorununu ortadan kaldırın, kurulumda zaman kazanın. Zoom sistemleriyle tamamen entegre olan Zoom ile Yealink native olarak çalışır ve kullanıcılara kaliteli Zoom Rooms ve Zoom Phone deneyimini sorunsuz olarak sunar.

Dünya genelinde her 500 kişiden biri bir Yealink ürününü kullanıyor. Daha iyi iletişim ve satış sonrası hizmet devamlılığını sağlayabilmek adına Yealink, dünya çapında 140’tan fazla ülkede 100’den fazla distribütör ve 110 ortakla güçlü hizmet ağını oluşturmuştur.

Microsoft için Yealink Çözümleri

Teams deneyimini her alana taşımak için Yealink ve Microsoft birleşti

Günümüzde işyerleri değişti ve insanların çalışma biçimleri daha esnek ve dinamik hale geldi. Bu durum iş iletişimlerini ve işbirliklerini geliştirmek için doğru teknolojileri gerektiriyor. Yealink, piyasada Microsoft Teams sertifikalı IP telefonları sağlayan ilk firmadır. Aynı zamanda Microsoft Teams oda çözümlerinde yıldan yıla en hızlı büyümeyi göstermiştir. Bu sebeple profesyonellerin her zaman ve her yerde verimli bir şekilde çalışmasına olanak tanıyan eksiksiz bir çözüm yelpazesi sundu.

Microsoft Teams için Yealink cihaz çözümleri, toplantı odalarında, ofis içinde ve hareket halindeyken kullanılabilen MVC II serisi, collaboration bar, konferans telefonları, masa telefonları, speakerphone ve kulaklıkları içerir.

Tüm cihazlar, Optima HD Voice, Yealink Noise Proof Teknolojisi ve tam çift yönlü hoparlörlere sahip olarak kullanıcılara birinci sınıf bir ses deneyimi sunar. Bir toplantıya katılmak için tek dokunuş, birinci sınıf bir video ve ses deneyimi ile birlikte sağlanır. Ekiplere özel, tutarlı bir kullanıcı deneyimi sağlamak için ürünler Ekiplere göre uyarlanır ve yerleşik yapay zeka teknolojisiyle tasarlanır, bu nedenle tek gereken Cortana for Teams’i etkinleştirmek için tek bir dokunuştur.

Yealink ile cihazlar, bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için tek bir satıcıdan doğru fiyat noktasında gelir. Ayrıca, her büyüklükteki müşteriye hizmet vermek için küresel destek mevcuttur.

 

Microsoft Teams için Yealink Video Konferans Çözümleri, İşinizi Güçlendiriyor.

Modern işyerinde, kurum çalışanları, görüntülü toplantı ile iletişim ve işbirliği yapma eğilimindedir.

Görüntülü toplantı yalnızca anında işbirliği ve iletişim ortamı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda üretkenliği artırır ve bazen bir ekip çalışmasında yenilikleri tetikler.

Microsoft Teams ile tamamen entegre olan ve her boyutta toplantı odalarını kapsayan Yealink video konferans çözümleri, bir Microsoft Teams toplantısı için ihtiyacınız olan her şeyi içeren tam paket olarak gelir. Üstün video ve ses deneyimiyle kullanımı kolay çözümler, ekip çalışmasını tüm toplantı alanlarında daha verimli ve işbirlikçi hale getirebilir.

Acces Point Wifi Acces Point

Grandstream’in güçlü WiFi Access Pointleri, yerleşik bir denetleyici, olağanüstü ağ çıkışı ile Access Point başına çok sayıda müşteri desteği sayesinde, yüksek performanslı ağ oluşturma, muazzam Wi Fi kapsama alanı, hızlı ve kolay provizyon sunar. Access Point’lerimiz üçüncü taraf yönlendiricileri, gelecekteki Grandstream yönlendiricileri ve mevcut WiFi ağları ile eşleştirilebilir, böylece hem yeni hem de mevcut WiFi dağıtımları için idealdir.

Otel telefon santral sistemleri, Profesyonel hizmet sunmada mükemmel olmak için, otellerin iletişim altyapılarında çok yönlü bir iyileştirme sunmalıdır. Otel için uygun IP Telefon ve IP Santral sistemi arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Otel sahipleri, her zaman müşteri deneyimini geliştirirken düzenli otel operasyonlarının otomasyonunu kolaylaştıran ağırlama telefon sistemleri ararlar. Yeastar Hotel Uygulaması, S-Serisi VoIP PBX Uygulama Merkezi üzerinden sunulan katma değerli bir hizmettir . Kolay otel yönetimi sunmak ve operasyonel verimliliği artırmak için zengin IP Santral özelliklerini gelişmiş konukseverlik işlevleriyle birleştirir. Tek ödeme ile ömür boyu lisanslanır.

Yeastar Hotel App, rezervasyon, check-in ve check-out hizmetlerini yönetmek, otel uyandırma araması düzenlemek, her odanın durumunu kontrol etmek, mini bar hizmeti sunmak ve kişiselleştirilmiş fatura raporları ve diğer günlükleri çalıştırmak için küçük ve orta ölçekli otellere güç verir. operasyonel görevler, müşteri hizmetlerini büyük ölçüde geliştirir.

Tüm Çalışanlarınızı Bir Araya Getirir
İş artık tek bir yerle ilgili değil, çalışma neredeyse her yerden sürdürülebilir. Gittikçe daha fazla işletme, uzak ofis bağlantısının, siteden siteye arama ücretlerini ortadan kaldırarak ve esnekliği önemli ölçüde artırarak maliyetlerinden büyük ölçüde tasarruf sağladığı fikrini benimsiyor.
Yine de karmaşık sistem entegrasyonu, verimsiz şubeler arası iletişim ve daha birçok sorun, kuruluşların dağınık ekiplerin birbirleriyle sorunsuz ve etkili bir şekilde işbirliği yapmasını sağlamaları için mevcuttur.
Yeastar Telefon Santrali ve VoIP Gateway çözümleri, en yüksek verimliliği elde etmek için engelleri kaldırmanıza ve her şeyi bir arada tutmanıza yardımcı olur.

Inbound Çağrı Merkezi Servisleri
Günümüz iletişim dünyasında, her iş kolunda, Inbound Çağrı Merkezi Müşteri İlişkileri Yönetimi’nde lider bir role sahiptir.Müşteriler Çağrı Merkezleri Aracılığıyla; Satın almak istedikleri ürün veya hizmet hakkında bilgi almak, satın almak, Satın aldıkları hizmet / ürün için bir şikayeti veya talebi belirtmek istiyorlar.
Inbound Çağrı Merkezleri, firmalar için dış dünyaya açılan pencerelerdir. Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Sadakati sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, Inbound Çağrı Merkezinin hizmet kalitesi, firmaların sunduğu ürün veya hizmetin kalitesi kadar önemlidir.
Inbound Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Paketi, gömülü CRM ile kontak iletişimini yönetmenizi sağladığı gibi 3.parti Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) yazılımınız için gelişmiş entegrasyon modellerini de içerir.

Klasik İnterkom diyafon sistemleri gibi işyeri veya apartmanlarda kullanılan sesli iletişim altyapılarının daha detaylı versiyonları olan İnterkom sistemi dahili bir iletişim kanalıdır. Bu bağlamda İnterkom sistemleri, bas konuş prensibi ile çalışan klasik sistemlerin aksine iletişim haricinde güvenliği sağlar.
İş yerlerinde, sitelerde ya da apartmanlarda farklı işlevsel ihtiyaçlara yönelik ürün seçenekleri bulunan İnterkom modelleri kullanıcılarına çok yönlü kullanım opsiyonları sağlarlar. Kullanımı daha ileri bir seviyeye taşıyan IP İnterkom sistemi ise kamera yapısı veya güvenlik sistemleri ile bütünleşik bir kullanım sunarak dahili güvenlik düzeyini maksimum seviyeye çıkarır.
Diafon sistemi ile aynı işlevlere sahip olmasının yanı sıra daha fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Bu yüzden genellikle kulanım alanları işyeri ve apartman gibi yerler olmaktadır. Ayrıca güvenliği sağlama amaçlı olarak da kullanılan interkom sistemleri, ihtiyaca göre çeşitlilik gösterir. Fonksiyonel ve modüler bir yapıya sahip olması nedeniyle kesintisiz görüntü sağlamakta.
Bir interkom (dahili iletişim cihazı), talkback veya kapı telefonu, genel telefon şebekesinden bağımsız olarak çalışan, bir binada veya küçük bir bina koleksiyonunda kullanım için bağımsız bir sesli iletişim sistemidir. İnterkomlar genellikle binalara ve araçlara kalıcı olarak monte edilir.
Ayrıca genel seslendirme hoparlör sistemlerine, telsiz konuşmalara, telefonlara ve diğer dahili telefon sistemlerine bağlantılar içerir. Bazı sistemler, sinyal lambaları veya kapı kilitleri gibi cihazların kontrolünü içerir.
Toplu daireler için geliştirilmiş basit ev interkom ve dahili telefon sistemleri vardır. Bazıları video ile donatılmıştır ve kabloları (elektrik tesisatı), bir elektrik çarpmasını kontrol ederken birkaç çift (4-6 çift) ile dışarıya bağlanabilir. Son nesiller bilgisayarlarla bile uyumludur ve bazı modeller TCP/IP içerir.
Uygulanan sistem yapılandırmasına göre özellikleri değişir. Bu yüzden IP Interkom cihazı tercih edilmesi durumunda kullanıcılara sunulan genel avantajlar da şöyle sıralanmaktadır;

  • Görüntülü interkom modelleri, görüntülü ve anlık iletişime olanak sağlar
  • IP İnterkom ürünlerinin bir güzel yanı da güvenlik kameralarına bağlantı yapılabilmesini olanak sağlamaktadır
  • Daireler arasında komşular birbirleriyle sesli ve görüntülü görüşme yapabilmesine olanak sağlamakta.
  • Site yönetimi, güvenlik görevlileri ve çevredeki market, restoran gibi noktalarla haberleşmeyi sağlar.
  • Yangın, hırsız alarmları gibi özelikleri interkom ile yapabilmenize olanak sağlar.
  • IP Interkom sistemleri; güvenlik kamera sistemleri ve hırsız alarm sistemleriniz ile tam uyumlu çalışır.
  • IP Interkom cihazları, akıllı ev otomasyon sistemleri ile uyumlu çalışır ve uzaktan yönetime olanak sağlar.

Bu avantajlarıyla beraber IP interkom cihazları ve akıllı ev ürünleri analog sistemlere göre daha pahalı olması normaldir. En ucuz IP interkom ürünlerini arıyorsanız ekonomik fiyat/performans ürünleri sunan Akuvox IP interkom cihazlarını tercih edebilirsiniz